Tehno petak

Ni disko ni haus. Isključivo odličan tehno dominira gradom

Utorak 12. feb 2019.

cover image

Mesto koje uvek insistira na tehno zvuku u petak, 15. februara od 23:00 do 06:00 ima premijerno dešavanje u 2019. U klubu Drugstore se organizuje nešto veće od žurke. Nastupiće vlasnici berlinske muzičke unije "Level Delta", di-džejevi i producenti Tom Talenberg i Corium. Zajedno sa njima gostuje i Italijan Francesco Visconti poznatiji kao VSK. I dalje nije kraj listi izvođača. Rajko Ristanović, di-džej RAR ispred organizacije "Music Reactions" nastupa iste večeri. Fenomenalna fuzija će obojiti noć čistim tehno ritmom.

Deda i Moca su Demo. Inspirisani Berlinom su stvorili hibrid set koji će predstaviti u klubu DOT. Spoj di-džejinga, uživo nastupa i maksimalne upotrebe efekata su nazvali "Ne moraš u Berlin". Nema potrebe da se pakujete jer glavni grad Nemačke u petak, 15. februara od 23:00 do 05:00 stiže u grad. Novi tehno di-džejevi velikom brzinom osvajaju klubove. Njihov tehno nije mračan. Nije ni spor. "Puca" od dobre energije. Muzička inovacija je više nego dobar razlog da provedete noć u samom centru.


Za kraj partijanja after parti je odličan izbor. Takođe u tehno maniru. Klub Mint je tradicionalno dobar izbor za žurke koje počinju kada se na svim drugim mestima završavaju. U okviru muzičkog programa koji potpisuje udruženje "Protokol", doktori za odlaganje sna i razmenu pozitivnih vibracija ovaj put će biti di-džejevi Envy i Petar Vlahović. Startuju u 04:00, a puštaće muziku najmanje do 10:00.