Prve žurke u avgustu

Letnji provod na početku novog meseca je i dalje na najboljem mestu - pod otvorenim nebom

Utorak 31. jul 2018.

cover image

Bašta kluba Drugstore je za petak, 3. avgust pripremila drugo izdanje žurke "Putnik". Premijerno dešavanje je ispunilo sva očekivanja, a nova edicija klabinga, prema najavi, obećava još bolji provod. Muziku će od 23:00 do 06:00 puštati tri sjajna di-džeja - 33.10.3402, WC7 i Bagheera. Samo dobar elektronski zvuk za uveriru u avgustovski klupski život.

Dobre vibracije su na Zapa barci. Petak je rezervisan za đuskanje na reci u laganom ritmu. Ksenija i di-džej Ike su tandem čija muzika pravi veliku gužvu na podijumu za igru. Pripremite se za izlazak koji ne broji stajlinge i lajkove. Računa se samo osećaj. Budite sigurni da nećete mirovati, niti dosađivati od 22:00 do 05:00. Adresa za vas koji volite opušten izlazak u grad.


Kada hoćete provod uz živu muziku, gde izaći u petak, 3. avgusta ima samo jedan odgovor. Bitefart kafe letnji na Kalemegdanu je klub u koji se rado dolazi zbog prave klupske atmosfere i odlične svirke. Prvog petka u avgustu od 23:00 do 04:00 nastupa bend "Girls, boys & toys". Poznati hitovi u drugačijem aranžmanu i energija koju samo iskreni ljubitelji kvalitenog noćnog života umeju da stvore - da, to je klub pod otvorenim nebom na Kalemegdanu.