Gde izaći u petak

Tri predloga za odličan provod

Utorak 11. sep 2018.

cover image

Letnji Bitefartkafe u petak, 14. septembra od 23:00 do 03:00 prepušta binu bendu "Girls, Boys and Toys". Autentična klupska energija, savršen ambijent i mnogo dobre muzike su zagarantovani na Kalemegdanu. Odličan bend peva i svira najpoznatije pop hitove, rok klasike i provereni haus. Živa muzika pod otvorenim nebom, moćno ozvučenje i sjajni kokteli su sve što vam treba za perfektan provod u centru grada.

Klub Drugstore će u petak ugostiti baš dobrog di-džeja i producenta iz Moskve. Žurka pod nazivom "Nikita Zabelin All Night Long" počinje u 23:00 i trajaće do 06:00. Istančani sluh za moderan tehno je ovog talentovanog di-džeja i producenta, Nikitu Zabelina, visoko postavio na lestvicu popularnih imena širom sveta. Detroit, Berlin ili Exit u Novom Sadu - svugde ga ima. Za sebe kaže da je dizajner zvuka koji ne pravi razliku između rok epohe iz sada davnih devedesetih i najnovijih uticaja u elektronskoj muzici. Svoje pesme objavljuje za etiketu "Trip" čiji je vlasnik poznata, i posebno draga domaćoj publici, Nina Kravic. Žurka za prave ljubitelje tehna.


Na splavu Freestyler, petkom se provodi uz RnB i Dancehall muziku. Identičan ritam je zagarantovan i 14. septembra, od 23:00 do 05:00. Muzički domaćini žurke su di-džejevi Architect, Mike Ride i Lea. Sa njima nema greške jer odlično poznaju ove žanrove, a imaju i recept za sjajan klabing. Uz atraktivne devojke, redovne gošće splava i besprekoran servis, zabava na ovoj popularnoj adresi je zagarantovana.