Где изаћи у петак

Три предлога за одличан провод

Уторак 11. сеп 2018.

cover image

Летњи Битефарткафе у петак, 14. септембра од 23:00 до 03:00 препушта бину бенду "Girls, Boys and Toys". Аутентична клупска енергија, савршен амбијент и много добре музике су загарантовани на Калемегдану. Одличан бенд пева и свира најпознатије поп хитове, рок класике и проверени хаус. Жива музика под отвореним небом, моћно озвучење и сјајни коктели су све што вам треба за перфектан провод у центру града.

Клуб Drugstore ће у петак угостити баш доброг ди-џеја и продуцента из Москве. Журка под називом "Nikita Zabelin All Night Long" почиње у 23:00 и трајаће до 06:00. Истанчани слух за модеран техно је овог талентованог ди-џеја и продуцента, Никиту Забелина, високо поставио на лествицу популарних имена широм света. Детроит, Берлин или Exit у Новом Саду - свугде га има. За себе каже да је дизајнер звука који не прави разлику између рок епохе из сада давних деведесетих и најновијих утицаја у електронској музици. Своје песме објављује за етикету "Трип" чији је власник позната, и посебно драга домаћој публици, Нина Кравиц. Журка за праве љубитеље техна.


На сплаву Freestyler, петком се проводи уз RnB и Dancehall музику. Идентичан ритам је загарантован и 14. септембра, од 23:00 до 05:00. Музички домаћини журке су ди-џејеви Architect, Mike Ride и Леа. Са њима нема грешке јер одлично познају ове жанрове, а имају и рецепт за сјајан клабинг. Уз атрактивне девојке, редовне гошће сплава и беспрекоран сервис, забава на овој популарној адреси је загарантована.