Прве журке у августу

Летњи провод на почетку новог месеца је и даље на најбољем месту - под отвореним небом

Уторак 31. јул 2018.

cover image

Башта клуба Drugstore је за петак, 3. август припремила друго издање журке "Путник". Премијерно дешавање је испунило сва очекивања, а нова едиција клабинга, према најави, обећава још бољи провод. Музику ће од 23:00 до 06:00 пуштати три сјајна ди-џеја - 33.10.3402, WC7 и Bagheera. Само добар електронски звук за увериру у августовски клупски живот.

Добре вибрације су на Запа барци. Петак је резервисан за ђускање на реци у лаганом ритму. Ксенија и ди-џеј Ике су тандем чија музика прави велику гужву на подијуму за игру. Припремите се за излазак који не броји стајлинге и лајкове. Рачуна се само осећај. Будите сигурни да нећете мировати, нити досађивати од 22:00 до 05:00. Адреса за вас који волите опуштен излазак у град.


Када хоћете провод уз живу музику, где изаћи у петак, 3. августа има само један одговор. Битефарт кафе летњи на Калемегдану је клуб у који се радо долази због праве клупске атмосфере и одличне свирке. Првог петка у августу од 23:00 до 04:00 наступа бенд "Girls, boys & toys". Познати хитови у другачијем аранжману и енергија коју само искрени љубитељи квалитеног ноћног живота умеју да створе - да, то је клуб под отвореним небом на Калемегдану.