Клабинг петком

Ноћни програм у коме ће баш свако пронаћи идеалну дозу провода

Уторак 18. јун 2019.

cover image

Ах тај техно! Феноменална журка у апсолутно квалитетном ритму ће се догодити у петак, 21. јуна у клубу Drugstore. Два ди-џеја на истој локацији ће од 23:00 до 06:00 пуштати искључиво топ техно звук. Они другачије и не знају. Јер они померају свачије кукове било да наступају у Београду или било где на мапи света. Они су Тијана Т. и Armand Jakobsson, односно ди-џеј и продуцент Seinfeld из Шведске. Тамо где они укрсте таленат и знање настаје лом.

Журке у Београду су бројне. Али не опстају све дуго. Једна постоји пуну деценију. Из године у годину је све боља, популарнија и посећенија. Парти "Mashup Or Shutup" је овог лета усидрен на сплав Шлеп. Капетан проверене забаве је ди-џеј и продуцент Me High Low. Никада не креће на наступ без одличног расположења и исксутва дугог готово две деценије. Зна боље од публике шта је најбоље за dance floor. Не верујете? И не морате. Дођите да се лично уверите у супер моћи чувеног концепта.


Петак је идеалан дан за класику. За неке је класика Бетовен, за неке друге тренс. Уколико сте припрадник друге категорије, ево журке за вас. У клубу Drum се у петак, 21. јуна од 23:00 до 05:00 организује журка "Trance Classics #10". Норме које су аксиом у тренс универзуму ће бити у центру пажње. Доза old school бита, зачињена тренс правилима из деведесетих је најкраћи опис онога што ће пуштати ди-џејеви Тарбук, Филип Николаевић и Hypnotic. Сјајна ноћ само што није стигла у град.