Klabing petkom

Noćni program u kome će baš svako pronaći idealnu dozu provoda

Utorak 18. jun 2019.

cover image

Ah taj tehno! Fenomenalna žurka u apsolutno kvalitetnom ritmu će se dogoditi u petak, 21. juna u klubu Drugstore. Dva di-džeja na istoj lokaciji će od 23:00 do 06:00 puštati isključivo top tehno zvuk. Oni drugačije i ne znaju. Jer oni pomeraju svačije kukove bilo da nastupaju u Beogradu ili bilo gde na mapi sveta. Oni su Tijana T. i Armand Jakobsson, odnosno di-džej i producent Seinfeld iz Švedske. Tamo gde oni ukrste talenat i znanje nastaje lom.

Žurke u Beogradu su brojne. Ali ne opstaju sve dugo. Jedna postoji punu deceniju. Iz godine u godinu je sve bolja, popularnija i posećenija. Parti "Mashup Or Shutup" je ovog leta usidren na splav Šlep. Kapetan proverene zabave je di-džej i producent Me High Low. Nikada ne kreće na nastup bez odličnog raspoloženja i isksutva dugog gotovo dve decenije. Zna bolje od publike šta je najbolje za dance floor. Ne verujete? I ne morate. Dođite da se lično uverite u super moći čuvenog koncepta.


Petak je idealan dan za klasiku. Za neke je klasika Betoven, za neke druge trens. Ukoliko ste pripradnik druge kategorije, evo žurke za vas. U klubu Drum se u petak, 21. juna od 23:00 do 05:00 organizuje žurka "Trance Classics #10". Norme koje su aksiom u trens univerzumu će biti u centru pažnje. Doza old school bita, začinjena trens pravilima iz devedesetih je najkraći opis onoga što će puštati di-džejevi Tarbuk, Filip Nikolaević i Hypnotic. Sjajna noć samo što nije stigla u grad.