Шта клабере очекује у јулу 2018

Где изаћи овог месеца, а да није фестивал EXIT

Понедељак 09. јул 2018.

cover image

Летњи клабинг у граду се не обазире на временске (не)прилике. Журка није само на Петроварадинској тврђави где се од 12. до 15. јула одржава Exit 2018. Одличан провод нас очекује током читавог месеца. У центру пажње су журке на отвореном.

Нема ничег бољег од дневног клабинга, а матине журке су најпопуларнији вид провода током лета. Ди-џејеви не крију да су дневне журке посебан изазов за рад и само они са етикетом нај имају привилегију да диктирају ритам. Матине на Ласти је и ове сезоне предводник топ провода. Сваке недеље, од 18:00 до 01:00 се организује "Lasta Gradski Matinée", а музику пуштају познати домаћи представници електронског звука и гости из иностранства. Уколико још увек нисте посетили овај сплав недељом, одмах резервишите место јер је увек гужва.


Љубитељи праве клупске живе свирке лето проводе на Калемегдану, тачније у клубу Bitefartcafe summer stage. Летњи Битефарткафе је синоним за квалитетан излазак. Одлична музика уживо је главни разлог за велику посећеност клуба сваког викенда. Атмосфера, људи, модерно озвучење и расвета, магија Калемегдана и никад бољи музички програм доносе у центар града јединствену забаву под отвореним небом. До краја јула, петком и суботом, за бројну публику, највеће поп, рок и хаус хитове ће певати и свирати бендови Girls boys and toys, Lezz Go и Betty Boom. Пратите клупски календар журки и сазнајте тачан датум наступа омиљеног бенда. Ђускање на тврђави за најлепше успомене на лето 2018.

Ништа без техна. И доброг рока. Сам крај месеца, 27. и 28. јул, доноси фестивал "Belgreat" који се одржава на плажи Лидо у Земуну. Уређена зона за летњу забаву и купање на Великом ратном острву ће постати клуб који ће током два дана, на три бине угостити велики број домаћих и страних ди-џејева и бендова. Goldie, Felix Da Housecat, Vinicius Honorio, Cristian Varela, Илија Ђоковић, Andrew Meller, Coeus и колектив Ватра су само неки од извођача који ће пуштати музику. Техно мастерима ће се придружити познати рокери Канда, Коџа и Небојша и поп-електро бенд Kadebostany. Фестивалски клабинг коме нећете одолети.