Матине журке

Најбоља увертира за ноћни живот је дневни провод. Добродошли у клабинг зону звану Београд дању

Субота 06. јул 2019.

cover image

Провод у клубовима и на сплавовима је главни разлог доласка у Београд. Млади свет из региона и читаве планете са нестрпљењем чека лето када ноћна забава достиже врхунац. Тада су сви на подијуму за игру. Посебна клабинг посластица су дневне - матине журке.

Matinée је француска реч и значи време од свитања до подне; забава, јавна приредба која се организује пре и после подне; емитовање филма или представе у току дана.

Музика, коктели, атмосфера и други елементи, типични за ноћ су сада доступни у току дана. Ди-џејеви задужени за музички програм имају важан задатак. Њихов посао је да испрате дневно расположење али и да истовремено загреју публику за наставак провода.

Матине журке су одмах по настанку освојиле градске клабере. Разлози су бројни. Енергија је снажнија. Због изласка не трпи одмарање. Атрактивне девојке су на дневном светлу још лепше. Нико се не сређује претерано па читав концепт добија лежеран осећај. Музика је гласна али не превише тако да је спонтано ћаскање апсолутно могуће. Све што чини сјајан парти је присутно. Рецепт за успех матине провода је откривен. Сада је тренутак да откријете где све ово можете да доживите.


Ласта - Градски сплав је међу првима покренуо дневну журку. Сваке недеље, док траје летња сезона се приређује "Gradski Matinée". Почетак је у 18:00, а крај у 01:00. За свако издање се бирају познати домаћи ди-џејеви, а честа су и инострана гостовања. Без сумње се упутите на овај сплав недељом. Бићете фасцинирани заласком сунца у посебној режији.

Сплав Лето Београд је следећа дестинација за матине. Светски стил и београдски вајб су неприкосновени тандем. Опуштено недељно поподне на овој адреси за час постаје време за памћење. Уз еминентне локалне ди-џејеве, ритам диктирају ексклузивни извођачи из целог света. "Beogradski Matinée" стартује у 18:00 и траје до поноћи. Уколико одлучите да испратите недељу са ове позиције, лакше ћете поднети стрес који доноси понедељак.

Најновија матине авантура је на сплаву Hot Mess. Петком, суботом и недељом тачно од 14:00 до 18:00 траје "Day Pool Party". Испијање пића у базену или ђускање поред базена, избор је само ваш. Важно је да не пропустите овај вид изласка. Откријте тотално другачији дан у Београду и нећете пожелети ништа друго. Никада.