Šta klabere očekuje u julu 2018

Gde izaći ovog meseca, a da nije festival EXIT

Ponedeljak 09. jul 2018.

cover image

Letnji klabing u gradu se ne obazire na vremenske (ne)prilike. Žurka nije samo na Petrovaradinskoj tvrđavi gde se od 12. do 15. jula održava Exit 2018. Odličan provod nas očekuje tokom čitavog meseca. U centru pažnje su žurke na otvorenom.

Nema ničeg boljeg od dnevnog klabinga, a matine žurke su najpopularniji vid provoda tokom leta. Di-džejevi ne kriju da su dnevne žurke poseban izazov za rad i samo oni sa etiketom naj imaju privilegiju da diktiraju ritam. Matine na Lasti je i ove sezone predvodnik top provoda. Svake nedelje, od 18:00 do 01:00 se organizuje "Lasta Gradski Matinée", a muziku puštaju poznati domaći predstavnici elektronskog zvuka i gosti iz inostranstva. Ukoliko još uvek niste posetili ovaj splav nedeljom, odmah rezervišite mesto jer je uvek gužva.


Ljubitelji prave klupske žive svirke leto provode na Kalemegdanu, tačnije u klubu Bitefartcafe summer stage. Letnji Bitefartkafe je sinonim za kvalitetan izlazak. Odlična muzika uživo je glavni razlog za veliku posećenost kluba svakog vikenda. Atmosfera, ljudi, moderno ozvučenje i rasveta, magija Kalemegdana i nikad bolji muzički program donose u centar grada jedinstvenu zabavu pod otvorenim nebom. Do kraja jula, petkom i subotom, za brojnu publiku, najveće pop, rok i haus hitove će pevati i svirati bendovi Girls boys and toys, Lezz Go i Betty Boom. Pratite klupski kalendar žurki i saznajte tačan datum nastupa omiljenog benda. Đuskanje na tvrđavi za najlepše uspomene na leto 2018.

Ništa bez tehna. I dobrog roka. Sam kraj meseca, 27. i 28. jul, donosi festival "Belgreat" koji se održava na plaži Lido u Zemunu. Uređena zona za letnju zabavu i kupanje na Velikom ratnom ostrvu će postati klub koji će tokom dva dana, na tri bine ugostiti veliki broj domaćih i stranih di-džejeva i bendova. Goldie, Felix Da Housecat, Vinicius Honorio, Cristian Varela, Ilija Đoković, Andrew Meller, Coeus i kolektiv Vatra su samo neki od izvođača koji će puštati muziku. Tehno masterima će se pridružiti poznati rokeri Kanda, Kodža i Nebojša i pop-elektro bend Kadebostany. Festivalski klabing kome nećete odoleti.