Matine žurke

Provod u nedelju? Zašto da ne!

Sreda 29. avg 2018.

cover image

Lasta Gradski splav je proverena adresa za dnevni provod nedeljom. Svetski enterijer na perfektnoj lokaciji i odličan ritam su jednako atraktivni gradskim klaberima i brojnim gostima prestonice. Već godinama unazad, Matinee parti na Lasti dokazuje da autentičan klabing nije rezervisan samo za noć. Zato, u nedelju, 2. septembra, kada se oporavite od groznice subotnje večeri, odmah nastavite sa sjajnom zabavom. Di-džej Vuk Smiljanić sa kolegama muziku pojačava tačno u 18:00.

Obavezno mesto u mapi matine dešavanja je splav Leto. Otvoren na početku letnje sezone 2018, klub na vodi je za kratko vreme stigao na vrh liste omiljenih lokacija za izlaske. Posebna pažnja je posvećena organizovanju žurki nedeljom u toku dana, a rezultat je vrhunska atmosfera o kojoj priča ceo grad. I na Letu matine počinje u 18:00. Fajront je u 01:00 tako da imate dovoljno vremena da se naspavate za novu nedelju. Rutina zvana ponedeljak nakon ovog provoda uopšte ne pada teško. Jedino o čemu ćete ramišljati je kada će opet nova žurka.


Ukoliko matine žurke ipak nisu vaš fazon, a preferirate provod nedeljom, onda se uputite u Savamalu. Bar Tranzit u nedelju, 2. septembra od 23:00 do 03:00 je mesto održavanja žurke "Savamala Sundays" na kojoj muziku bira di-džej Vuk Vukosavljević. Atraktivna bašta u centru beogradskog klabinga i baš dobri barmeni potpuno menjaju sliku dosadne nedelje. Opušteno, a veoma kvalitetno dešavanje.