Tehno subota

Razloga za izlazak uvek ima dovoljno. Ako je vodeći povod za provod odličan tehno, onda je ovaj vikend samo vaš

Petak 08. mar 2019.

cover image

Splav 20/44 u subotu 9. marta od 23:00 do 06:00 ima top dešavanje. Zvezda večeri je Gonno, izuzetno tražen tehno i haus di-džej iz Japana. Dobrodošlicu i podršku na radnom mestu će mu pružiti Akioki i Aleksandra Duende. Tri puta ura za ovakav line up. Ovo će biti noć koju će obeležiti vrhunski ritam.

Legenda berlinske tehno scene, proslavljeni di-džej i producent Alexander Kowalski će po prvi put nastupati u klubu Drugstore. Poklonici tehno zvuka mogu slobodno 9. mart da obeleže kao veoma važan dan u kalendaru jer će imati prilike da dožive pravi klabing. Od 23:00 do 06:00 uz veliko ime sa svetske elektronske scene će gostovati i Speedy, Steve Tech, DekiLaa i David Popović. Dobro da bolje ne može biti.

Nakon ovako moćnog gruva na dve lokacije, samo amateri odlaze kući. Istinski klaberi odlaze na after. Klub Mint je prava destinacija za iskusne. Na žurci "Protokol After Hours" od 04:00 pa sve do 10:00 muziku će birati Vietmens i Luton. Mladi, a veoma perspektivni di-džejevi će dati svoj maksimum da u krevet odete apsolutno srećni.