Provod za poslednji vikend u godini

Mašite godini na izmaku isključivo sa podijuma za igru. Bolji plan ne postoji

Utorak 25. dec 2018.

cover image

Ove nedelje, klabing počinje u četvrtak. Ben Akiba je pripremio veliku žurku za 27. decembar. "Bom Som Delikates" će obeležiti 10 di-džejeva koji će osam sati bez prestanka puštati muziku na dva stejdža. Novogodišnje izdanje Savamale za čistu desetku.

Petak. Poslednji petak u godini. Gde izaći? Koji klub odabrati? Nemoguće je odlučiti se samo za jedan. Niti je potrebno. Di-džej Alex Tic će zavrteti najveće hitove devedesetih u Industrija baru. Kome je retro zvuk najbolji bit, zna gde mu je mesto. Aleks ne greši kada je odabir pesama u pitanju. On je jedan od onih di-džejeva koje ne morate da molite da pusti vašu stvar. Tačno zna šta hoćete. I baš to ćete i dobiti.

Ukoliko vaši kukovi ne reaguju na dens ritam već na popularni r'n'b, klub Brankow je vaša lokacija. U petak, 28. decembra od 23:00 do 05:00 zabavu diktira Gazda Paja. Sjajna informacija za fanove ovog posebnog momka koji svojom muzikom osvaja čitav region. Još dobrih vesti. Ponovo radi Martinez! Moderna oaza noćnih avantura nastavlja u poznatom pravcu. Baš lepe devojke, fenomenalni momci, top kokteli i savršena elektronska muzika. Da, to je Martinez. Petak je idealan dan da posetite provereno dobro mesto u gradu.


U subotu idemo na Mars. Drugstore započinje ukrcavanje na tradicionalnu žurku 29. decembra u 23:00. Kroz muzičko putovanje će vas voditi Kezz, Sergio Lounge, MKDSL, Summer Deaths, Yan Dusk, Nihil, Spejs Noksi, Milković i Flip. Mnogo dobra vožnja kroz galaksiju će trajati do 06:00.

S obzirom da je ovo poslednja subota u 2018. godini, nema smisla da je ne ispoštujete kako zaslužuje. Umesto kući, produžite na after u klub Mint. "Protokol After Hours" počinje u 04:00. Ne brinite ako ne stignete na početak žurke. Trajaće do 10:00. Coeus, Manton, Petar Vlahović. Tri moćna imena za tehno kakav zaslužujete.

Kada posetite svaku navedenu žurku, tek onda ćete biti zaistra spremni za doček Nove 2019. godine. Klaberi, đuskajte kao nikada pre!