Decembarski klabing

Šta će se dešavati na polju noćnog provoda do Nove godine

Ponedeljak 03. dec 2018.

cover image

Još četiri vikenda su preostala do kraja 2018. Prva polovina decembra je koncipirana tako da gde god da krenete, svakog dana, pronaći ćete sjajnu muziku i pozitivnu energiju u klupskoj gužvi. Od druge polovine meseca pravila zabave se menjaju u pravcu ozbiljno moćnog provoda. Kreće nikada bolja uvertira za doček Nove 2019. godine u klubovima.

Poznata etiketa "Waxx Trax" velikom žurkom u klubu Drugstore 15. decembra će proslaviti peti rođendan. Mini jubilej za maksimalan ritam. Conforce, Dušan Kačarević, Neutron, Schlitz, Matej Rusmir, Bolelee, Raum.null, Rope, Aaska, Luuk De Jung, Meister Mthaza, Noise Modeller i Kristijan Šajković će naizmenično puštati muziku od 23:00 do 05:00. Savršen način da se obeleži veliki uspeh etikete koja je objavila više od četrdeset izdanja i koja sarađuje sa preko četrdeset domaćih i stranih di-džejeva.

Nova godina u Beogradu pre zvaničnog datuma. Ovo je najbliži opis žurke zakazane za 22. decembar. Marco Carola, Marko Nastić i Runy će napraviti spektakl u Hangaru. Letos je Carola ugostio Nastića na Ibici, a sada Marko uzvraća gostoprimstvo.


Popularni Italijan je bez imalo preterivanja jedan od najboljih predstavnika tehno muzike sa biografijom o kojoj sanja svaki di-džej. Takođe, on je domaćin i kreator žurke "Music On" koja se celog leta održava na nekoliko lokacija na Ibici, a tokom zime krstari svetom. Marko Nastić se odavno dokazao na domaćem terenu. Čim je njegovo ime na listi izvođača, žurka je u najavi rasprodata. Runy će pokazati zbog čega važi za omiljenog di-džeja mlađe generacije. Definitivno, ovo će biti jedna od žurki po kojima će se pamtiti beogradski klabing u ediciji 2018.

RnB je verovatno najtraženiji žanr u ovom trenutku. Zato klub Brankow od 27. decembra do 5. januara organizuje "RnB Fest". Tokom deset noći će nastupiti čak 15 istaknutih di-džejeva. Podijum za igru će primati samo razgibane kukove i široke osmehe. Zato odmah krenite sa pripremama za bit koji volite u fenomenalnom klubu ispod Brankovog mosta.