Децембарски клабинг

Шта ће се дешавати на пољу ноћног провода до Нове године

Понедељак 03. дец 2018.

cover image

Још четири викенда су преостала до краја 2018. Прва половина децембра је конципирана тако да где год да кренете, сваког дана, пронаћи ћете сјајну музику и позитивну енергију у клупској гужви. Од друге половине месеца правила забаве се мењају у правцу озбиљно моћног провода. Креће никада боља увертира за дочек Нове 2019. године у клубовима.

Позната етикета "Waxx Trax" великом журком у клубу Drugstore 15. децембра ће прославити пети рођендан. Мини јубилеј за максималан ритам. Conforce, Душан Качаревић, Neutron, Schlitz, Матеј Русмир, Bolelee, Raum.null, Rope, Aaska, Luuk De Jung, Meister Mthaza, Noise Modeller и Кристијан Шајковић ће наизменично пуштати музику од 23:00 до 05:00. Савршен начин да се обележи велики успех етикете која је објавила више од четрдесет издања и која сарађује са преко четрдесет домаћих и страних ди-џејева.

Нова година у Београду пре званичног датума. Ово је најближи опис журке заказане за 22. децембар. Marco Carola, Марко Настић и Runy ће направити спектакл у Хангару. Летос је Carola угостио Настића на Ибици, а сада Марко узвраћа гостопримство.


Популарни Италијан је без имало претеривања један од најбољих представника техно музике са биографијом о којој сања сваки ди-џеј. Такође, он је домаћин и креатор журке "Music On" која се целог лета одржава на неколико локација на Ибици, а током зиме крстари светом. Марко Настић се одавно доказао на домаћем терену. Чим је његово име на листи извођача, журка је у најави распродата. Runy ће показати због чега важи за омиљеног ди-џеја млађе генерације. Дефинитивно, ово ће бити једна од журки по којима ће се памтити београдски клабинг у едицији 2018.

RnB је вероватно најтраженији жанр у овом тренутку. Зато клуб Brankow од 27. децембра до 5. јануара организује "RnB Fest". Током десет ноћи ће наступити чак 15 истакнутих ди-џејева. Подијум за игру ће примати само разгибане кукове и широке осмехе. Зато одмах крените са припремама за бит који волите у феноменалном клубу испод Бранковог моста.