Mesečni klupski program

Četiri vikenda - četiri originalne žurke

Utorak 02. apr 2019.

cover image

Da, april ima četiri vikenda. Međutim, poslednji se ne računa jer je uoči Uskrsa. Dani koji predstoje velikim praznicima nisu na strani klabera jer se grad bukvalno isprazni. Ipak, četiri autentične žurke za svačiji muzički ukus jesu na repertoaru.

Prvog petka u aprilu splav 20/44 će prirediti rođendanski žur. Specijalan povod zahteva posebne goste. Oni to svakako jesu. Svoji, kvalitetni, omiljeni u celom regionu. Bitipatibi su veoma popularna fuzija dream pop i jazz rock muzike. Pete aprilske noći, od 22:00 do 06:00 će nastupati zajedno sa dva di-džeja - 33.10.3402 i Ali Güney.

Iste večeri, 5. aprila, tačno u 23:00 počinje "The Trap Party Vol. 4" u Martinezu. Bit koji privlači veliku pažnju klupske publike će se slušati do 02:00. Za muziku će se pobrinuti solo igrač. Marko Jovev je di-džej i producent kome starije kolege predviđaju bogatu karijeru. Trep je definitivno njegov pravac.

Srpski tehno će gruvati 12. aprila u klubu DOT. Fanstastični Ilija Đoković dolazi da pokaže svež materijal i uigrane veštine za di-džej pultom. Neće biti sam. Društvo na stejdžu će mu praviti još jedan sjajan momak iz domaće priče. Gotovo da ne postoji važno elektronsko dešavanje u kome ne učestvuje Andrew Meller. Startuju u 23:00. Obavezno dođite na vreme.

Drugstore je mesto održavanja nove edicije "Apgrade" provoda. Di-džej i producent rodom iz dalekog Mičigena, Seth Troxler je zvezda žurke koja je zakazana za 20. april. Domaća podrška su Akioki, Gordan Paunović i Vlada Janjić. Muzika se pojačava u 23:00, a gužva na podijumu za igru će biti sve do 06:00.

Seth Troxler je već nastupao u Beogradu. Nosi samo pozitivne utiske, a za novo druženje donosi svetski vajb. Mešovito poreklo je verovatno glavni krivac za šarenoliki muzički spektar. Preferira od Čikago hausa i minimal tehna do indi roka i ambijentalne psihodelije. Osnove je naučio od očuha koji je radio kao radijski di-džej. Za nastavak priče se pobrinuo sam. U prvoj deceniji dvehiljaditih se preselio iz Detroita u Berlin i tada kreće profesionalna karijera.