Žurke u petak

Tri potpuno drugačija kluba za odličan provod u gradu

Utorak 12. mar 2019.

cover image

Moderno, svetski, provereno. Brankow je klub u kome nema dosadnih žurki. Posebno petkom koji je najvažniji dan na ovoj adresi. Šta god da je na programu, loša zabava je nemoguća. Uvek je gužva, kako na podijumu za igru tako i okolo istog. Urbani klabing privlači mladu populaciju kojoj ne nedostaje dobar vajb. Smeh na svakom licu, omiljeno piće u ruci i mnogo dobre muzike. Da, to je Brankow od 23:55 do 05:00.

Klub DOT u petak, 15. marta od 23:00 do 06:00 organizuje tehno žurku. Muziku će birati gost i gošća iz Banja Luke. Gošća Joma Maja će se pobrinuti za svaki muzički detalj. Gost je Mladen Tomić. Uspešan daleko izvan granica regiona, a poznat po perfektnim setovima. Nezaboravnu noć garantuje iskustvo oba aktera koji tačno u bit poznaju ukus publike. Ukoliko su vaši kukovi poželeli energičan tehno i tech house, obradujte ih dolaskom na specijalnu žurku.

Jedan ali vredan. Milan Stanković, kreator projekta Sevdah Baby nastupa u klubu Štrafta. Petak, 15. mart će od 22:00 do 05:00 zvučati fantastično. Ne zanimaju ga žanrovske podele niti trendovi. Muziku deli na dobru i lošu i to je jedina kategorizacija koja dolazi u obzir. Kada se nađe u ulozi di-džeja preferira fanki zvuk. Da li će tako biti i tokom ovog nastupa, saznaćete jedino ako se naoružate pozitivnom energijom i dođete na mesto održavanja super provoda.