Журке у петак

Три потпуно другачија клуба за одличан провод у граду

Уторак 12. мар 2019.

cover image

Модерно, светски, проверено. Brankow је клуб у коме нема досадних журки. Посебно петком који је најважнији дан на овој адреси. Шта год да је на програму, лоша забава је немогућа. Увек је гужва, како на подијуму за игру тако и около истог. Урбани клабинг привлачи младу популацију којој не недостаје добар вајб. Смех на сваком лицу, омиљено пиће у руци и много добре музике. Да, то је Brankow од 23:55 до 05:00.

Клуб DOT у петак, 15. марта од 23:00 до 06:00 организује техно журку. Музику ће бирати гост и гошћа из Бања Луке. Гошћа Јома Маја ће се побринути за сваки музички детаљ. Гост је Младен Томић. Успешан далеко изван граница региона, а познат по перфектним сетовима. Незаборавну ноћ гарантује искуство оба актера који тачно у бит познају укус публике. Уколико су ваши кукови пожелели енергичан техно и tech house, обрадујте их доласком на специјалну журку.

Један али вредан. Милан Станковић, креатор пројекта Sevdah Baby наступа у клубу Штрафта. Петак, 15. март ће од 22:00 до 05:00 звучати фантастично. Не занимају га жанровске поделе нити трендови. Музику дели на добру и лошу и то је једина категоризација која долази у обзир. Када се нађе у улози ди-џеја преферира фанки звук. Да ли ће тако бити и током овог наступа, сазнаћете једино ако се наоружате позитивном енергијом и дођете на место одржавања супер провода.