Где изаћи у петак

Више него занимљив програм и апсолутно одлична музика

Уторак 18. дец 2018.

cover image

На овој зимоћи, ништа не греје тело као добар бит. Океј, постоји још грејних помагала али нису тема. У петак, 21. децембра до 04:30 Штрафта ће бити клуб за прави правцати mashup провод. Човек који је инсистирао на оваквим журкама и док нису биле мега популарне је MeHighLow. Управо он је домаћин журке "Mashup or shutup". По ко зна који пут ће одушевити фанове квалитетног ритма. Још једна предност је што не морате да чекате поноћ да бисте кренули у размену енергије и уклапања корака. Журка почиње већ у 22:00.

За присуство на наредној адреси је неопходно да обожавате r'n'b. И светски стил провода. Остало је мање важно. А све оно што је неопходно за забаву изгледа и звучи перфектно у клубу The Bank. Стандардно моћан петак у Бетон хали плус новогодишња еуфорија једнако баш баш добро издање журке "Straight to the Bank". Нема непознатих. Само је питање да ли сте спремни за незаборавну ноћ. Имате још времена да се наспавате и спремите за топ парти.

Клуб DOT 21. децембра од 23:00 до 05:00 има заиста посебан програм. Врхунска музичка атракција из Румуније, Karpov not Kasparov и Јелена Станковић, тачније Чорбика ће приредити несвакидашњи провод. Valeriu Borcos и Eduard Gabia од 2009. стварају јединствену фузију која се описује као модерна музичка уметност. Бројна публика из целог света зна да је сваки њихов наступ аутентичан шоу. Чорбика је вероватно најбољи избор за домаћу подршку. Уживо спектакл на коме ће доминирати бубњеви, синтисајзер и сјајни вокали. Другачији звук за апсолутно фантастичну ноћ у центру града.