Gde izaći u petak

Više nego zanimljiv program i apsolutno odlična muzika

Utorak 18. dec 2018.

cover image

Na ovoj zimoći, ništa ne greje telo kao dobar bit. Okej, postoji još grejnih pomagala ali nisu tema. U petak, 21. decembra do 04:30 Štrafta će biti klub za pravi pravcati mashup provod. Čovek koji je insistirao na ovakvim žurkama i dok nisu bile mega popularne je MeHighLow. Upravo on je domaćin žurke "Mashup or shutup". Po ko zna koji put će oduševiti fanove kvalitetnog ritma. Još jedna prednost je što ne morate da čekate ponoć da biste krenuli u razmenu energije i uklapanja koraka. Žurka počinje već u 22:00.

Za prisustvo na narednoj adresi je neophodno da obožavate r'n'b. I svetski stil provoda. Ostalo je manje važno. A sve ono što je neophodno za zabavu izgleda i zvuči perfektno u klubu The Bank. Standardno moćan petak u Beton hali plus novogodišnja euforija jednako baš baš dobro izdanje žurke "Straight to the Bank". Nema nepoznatih. Samo je pitanje da li ste spremni za nezaboravnu noć. Imate još vremena da se naspavate i spremite za top parti.

Klub DOT 21. decembra od 23:00 do 05:00 ima zaista poseban program. Vrhunska muzička atrakcija iz Rumunije, Karpov not Kasparov i Jelena Stanković, tačnije Čorbika će prirediti nesvakidašnji provod. Valeriu Borcos i Eduard Gabia od 2009. stvaraju jedinstvenu fuziju koja se opisuje kao moderna muzička umetnost. Brojna publika iz celog sveta zna da je svaki njihov nastup autentičan šou. Čorbika je verovatno najbolji izbor za domaću podršku. Uživo spektakl na kome će dominirati bubnjevi, sintisajzer i sjajni vokali. Drugačiji zvuk za apsolutno fantastičnu noć u centru grada.