Šta klabere očekuje ovog meseca - mart 2018

Ritam na podijumu za igru koji se sanjao u dugom zimskom snu

Ponedeljak 05. mar 2018.

cover image

Kraj zime donosi novu energiju, poznate leptiriće i dobro raspoloženje. Zima 2018. je zvučala zaista odlično ali, vreme je za nove žurke. Svaki vikend ima ritam prave svetske elektronske scene. Proleće samo što nije. Stiže klabing koji se mora doživeti.


Lea Dobričić / Klub DOT / 9. mart od 23:00 do 06:00

Najpoznatija dama za di-džej pultom iz Srbije konačno nastupa u Beogradu. Zbog svetskih bukinga je zapostavila domaću scenu. Opravdano u potpunosti. Propuštanje druženja sa gradskim klaberima će nadoknaditi u petak na žurci "Connected with Lea Dobričić" i to u "All Night Long" formi.


Fedde Le Grand / Beogradski sajam / 16. mart od 21:00 do 05:00

Di-džej koji se skoro deceniju nalazi među trideset najboljih na vodećim svetskim listama gostuje ovog marta u Beogradu. Hala 5 je veliki prostor, međutim, pitanje je da li će biti dovoljno veliki da stanu svi koje pokreće odličan elektronski zvuk. Fedde Le Grand i domaća podrška će kreirati žurku kakva se dugo čekala.


Metodi Hristov i Nakadia / Beogradski sajam  / 17. mart od 23:00 do 06:00

Uz svetska imena, provod obećavaju i vrhunski domaći di-džejevi. Na ovoj žurci, podrška je popularna koliko i gosti iz inostranstva. Andrew Meller i Concrete DJz imaju zaista brojnu publiku koja zbog njihove muzike spava samo radnim danima. Sredinom marta će biti pravi izazov sve postići.


Lovefest Fire - Luciano i Valentino Kanzyani / klub Hangar / 30. mart od 22:00 do 06:00


Još jedno izdanje za provereno dobar provod. Vrlo poseban gost je svetska zvezda Luciano. Di-džej koga prati preko milion fanova na društvenim mrežama, nastupao je bukvalno na svim bitnim tačkama sveta. Njegova muzika je takva da jednostavno ne može da dosadi. Bezbroj puta je dokazao zašto je jedan od najboljih ikada. Zajedno sa njim, nastupaju Valentino Kanzyani, a domaći predstavnici su Nevena Jeremić i Mene.

Kolektiv TRIII predstavlja: Truncate / klub Drugstore / 31. mart od 23:00 do 06:00

Poslednji dan meseca je rezervisan za fantastičan klupski događaj. Kolektiv Triii, odnosno Boža Podunavac, Dušan Kačarević i Mirko Lazarević organizuju treću žurku. Za razliku od prethodne dve kada su provod upriličili svetski di-džej dvojci, sada dolazi jedan izvođač. Sasvim dovoljan. Fokusiran je na deep, raw techno i house muziku. Truncate je iz Los Anđelesa. Ne sumnjamo da će doneti kalifornijski klabing u Beograd.