Прве журке у новембру

Старт новог месеца за чисту десетку

Уторак 30. окт 2018.

cover image

Дланом о длан, конкретније, журка за журком и новембар је стигао у град. Провод у петак ће бити одличан. Ко воли r'n'b али у максимално добром издању, слободно може до клуба The Bank. У поноћ креће журка "Straight to the Bank". Од почетка зимске сезоне је велика гужва на овој адреси. Уколико још увек нисте проверили зашто, први петак у новембру је идеалан за упознавање са популарним ритмом.

У Београду постоји посебно место које инситира на клупским живим свиркама. Аутентична забава по највишим стандардима се налази у простору са називом Нови БитефАртКафе. Друге ноћи у новембру, од 23:00 до 03:00 ће певати, свирати и сјајно забављати бенд "Girls, Boys and Toys". На репертоару ће бити модеран поп, велики хаус хитови и омиљене песме из MTV продукције. Баш добра свирка.


У инат зими, из љубави према лету, у КЦ Град се у петак од 23:00 организује журка "Бикини специјал #1". Марија Шевић и Јелена Кецић су ди-џеј даме које стоје иза овог концепта. Инсистирају на позитивној атмосфери и диско музици. За елиминацију евентуалне монотоније, сетове обавезно "зачине" хаус мелодијама. Специјална гошћа дебитантског издања је активна учесница холандске клупске сцене. Another Nice Mess, односно Marcelle обожава винил. И уметност. Ово је јединствена прилика да чујете због чега на рачун њене музике стижу искључиво комплименти.