Куда у провод првог петка у мају

Dance floor под отвореним небом у центру клупских дешавања

Уторак 01. мај 2018.

cover image

Петак, 4. мај је датум када се отвара нова сезона у клубу Барутана. Ди-џеј и продуцент из Монтреала, Тига, има част да први појача звук до максимума на овој адреси. У улози домаће подршке су две даме - Тијана Т и Layzie, а њихово познавање укуса публике ће учинити да од 23:00 до 06:00 не застанете ни тренутак. Барутана је спремна да обележи још једно музичко лето у Београду. Да ли сте ви спремни за журке на отвореном?

Сплав Shake'n'Shake предстојећег викенда отвара сезону 2018. Егзотична оаза веома модерног стила је једнако популарна током дневног уживања и ноћног провода, а врела атмосфера осваја и резиденте града и бројне стране госте. У петак, 4. маја, од 23:00 до 06:00 ди-џеј SML ће пуштати популарне хаус хитове. Сви који су жељно ишчекивали нову сезону одличне забаве на Ушћу имају још мало времена да резервишу место и препусте се спектаклу на реци.


Ако не припадате онима који чекају право лето за журке на отвореном, клуб Bank нуди јединствен r'n'b провод. На овом месту нема изненађења, зна се да је све подређено добром проводу. Петак је резервисан за журку "Straight to the Bank", а ди-џеј Према је домаћин и главни забављач. Топ клабинг у Бетон хали за љубитеље популарног ритма у светском амбијенту.