Kuda u provod prvog petka u maju

Dance floor pod otvorenim nebom u centru klupskih dešavanja

Utorak 01. maj 2018.

cover image

Petak, 4. maj je datum kada se otvara nova sezona u klubu Barutana. Di-džej i producent iz Montreala, Tiga, ima čast da prvi pojača zvuk do maksimuma na ovoj adresi. U ulozi domaće podrške su dve dame - Tijana T i Layzie, a njihovo poznavanje ukusa publike će učiniti da od 23:00 do 06:00 ne zastanete ni trenutak. Barutana je spremna da obeleži još jedno muzičko leto u Beogradu. Da li ste vi spremni za žurke na otvorenom?

Splav Shake'n'Shake predstojećeg vikenda otvara sezonu 2018. Egzotična oaza veoma modernog stila je jednako popularna tokom dnevnog uživanja i noćnog provoda, a vrela atmosfera osvaja i rezidente grada i brojne strane goste. U petak, 4. maja, od 23:00 do 06:00 di-džej SML će puštati popularne haus hitove. Svi koji su željno iščekivali novu sezonu odlične zabave na Ušću imaju još malo vremena da rezervišu mesto i prepuste se spektaklu na reci.


Ako ne pripadate onima koji čekaju pravo leto za žurke na otvorenom, klub Bank nudi jedinstven r'n'b provod. Na ovom mestu nema iznenađenja, zna se da je sve podređeno dobrom provodu. Petak je rezervisan za žurku "Straight to the Bank", a di-džej Prema je domaćin i glavni zabavljač. Top klabing u Beton hali za ljubitelje popularnog ritma u svetskom ambijentu.