Где изаћи у суботу

Девета ноћ у фебруару и све њене чари

Четвртак 07. феб 2019.

cover image

Диско диско диско! Мартинез ће у суботу, 9. фебруара од 23:00 до 05:00 постати место за ђускање у ретро биту. Журка "Ретро Сестро" је за све оне којима нова музика није по укусу и који жале што се нису родили у доба када је дискотека "Студио 54" била место над местима. Имате прилику да проверите способност својих кукова. Слободно набаците шљокице. Само никако не пропустите ђускање до јутра.

И даље смо на таласима доброг ритма. У клубу Шећер ће у суботу завладати бит из шездесетих, седамдесетих, осамдесетих, деведесетих... Слушаће се београдски фанки звук, електро фанк, new wave, фанки поп, реп, хаус, jungle. Постоји само један ди-џеј који може све ово да споји у одличан микс. Да, то је Бегефанк. Човек коме венама тече музика ће од 23:00 до 05:00 пуштати најбоље из сваке епохе. Осмех на лицу је загарантован.


Модерно, модерније - The Bank. R'n'b храм суботом постаје место одржавања журке "The Bank Robbery". Добри ритуали се не мењају и зато, сви ви који реагујете искључиво на ове мелодије, спремајте се за излазак у Бетон халу. Који год ди-џеј да наступа биће сјајна ноћ. Нема велике разлике у проводу јер овде гостују првокласна имена са домаће сцене. Од поноћи па до 05:00 доживите спекаткл какав само клуб The Bank уме да створи. Не заборавите - нема опуштеног облачења. Сређивање је обавезно.