Журке у суботу

Старо веровање каже да субота постоји у календару само због ноћних излазака

Четвртак 17. јан 2019.

cover image

Када имате дилему где изаћи у суботу, држите се проверених клубова. Топ провод је загарантован на деветом спрату у једној згради у Немањиној улици. Наравно, реч је о клубу Мр. Стефан Браун. У суботу, 19. јануара тачно у поноћ почиње журка "Not Your Saturday Baby". Ди-џеј Вук Вукосављевић и те како зна шта желите и уз коју музику обожавате да ђускате. Мораћете добро да се одморите јер ће Вук и уиграни бармени поново померити границе познате забаве. Наступ ће трајати до 05:00. Више него довољно за модеран парти.

Клуб Шећер је ове суботе резервисан за треп и афро бит. Деветанесте јануарске ноћи, од 23:00 до 05:00, ди-џејеви XoXo, Memet и Enzzy ће представити своје виђење грознице суботње вечери. Без речи. Искључиво песмама. У пажљиво креираном сету. Култно место београдског клабинга је идеално за опуштени излазак. Не морате да се сређујете и улепшавате сатима. Само дођите и препустите се феноменалној енергији.


Музичка комуна Mystic Stylez заједно са пријатељима 19. јануара од 23:00 до 05:00 организује велику журку у клубу Drugstore. На два стејџа, музику ће пуштати чак 10 ди-џејева. На једној бини, наизменично ће наступати Thinker, Phillie P, Shake It Machine, Jackie, Neezy и Do the Math. Репрезенти бине број два су Ааска, Јанковић, Whisper и Mr. Cash. Немате један, већ читавих десет разлога да проверите како ће звучати субота на овој адреси. Није баш редовна појава журка са оволико извођача. Зато, нека ове суботе сви путеви воде право у клуб.