Проверено добра клупска субота

Шеснаеста ноћ у фебруару и клабинг за чисту десетку

Четвртак 14. феб 2019.

cover image

Мр Стефан Браун. Клуб који не познаје монотонију, лош провод или досадну атмосферу. На све што можете да замислите додајте неочекивано. Отприлике тако изгледа свака журка на овој адреси. У суботу, 16. фебруара око поноћи почиње спектаклуларна забава под називом "Not Your Saturday Baby". За музику ће бити задужено добро познато име београдског ди-џејинга, Вук Вукосављевић. Сто посто хаус бит за незаборавну ноћ.

Диско бар Младост је за други дан викенда припремио несвакидашњи музички шоу који се зове "Belgrade Disco Mafia". Од 23:00 до 05:00 наступају три великана - Милош Старчевић, Oysha и Горан Старчевић. Сваки је непревазиђен у свом стилу. Сада је већ јасно да ће 16. фебруар у Београду звучати никада боље. Без дилеме крените у центар Савамале и препустите се чистом клупском вајбу.


Још једна локација на којој нема промашаја када је провод тема свих тема је сплав 20/44. Надалеко познат, аутентичан клуб на води пажљиво креира ноћни програм. Субота на Ушћу доноси једног али вредног ди-џеја који ће целу ноћ, тачније од 23:00 до 06:00 пуштати музику за плес. Ненад Марковић има ту част да својим одабиром песама помера ваше кукове. Знате га као 33.10.3402. Експериментисање жанровима је његов фетиш. Ди-џеј и продуцент који никада није разочарао. Зато што има много искуства и тачно препознаје укус публике. Зато што обожава свој посао. Зато правац сви на подијум за игру.