Три пута журка

Тематски клабинг и финалне журке за савршен излазак у Београду

Четвртак 23. мај 2019.

cover image

Субота - омиљени дан за провод. Прва која стиже је посебна јер "пада" на Дан младости. Некада је 25. мај био празник омладине и обележавао се на различите начине. Комунизма више нема, тачније, нема га скоро четири деценије али се и даље празнује. За Дан младости, клуб Младост је припремио сјајан програм. Од 23:00 музику ће пуштати Кристијан Шајковић, Немања Вановић и Мене. Моћан техно у срцу Савамале је више него идеалан план за последњу суботу у мају.

Дошло је време да се затвори 16. сезона клабинга у клубу Мр Стефан Браун. Читаве јесени и зиме се ђускало на најпопуларнијем деветом спрату у граду. Од септембра до маја, на овој адреси је свака ноћ била перфектна. Последњи пут у овој сезони се спрема журка "Not Your Saturday Baby". Главну реч ће као и сваке претходне суботе имати музика коју одабере ди-џеј Вук Вукосављевић. Од поноћи до раног јутра, не очекујте ништа мање од спектакла.


Ноћни живот се сели под отворено небо. Код клуба Хангар ће бити организована журка "2000 Late". Финални парти пред летњу паузу почиње у 22:00 и трајаће до 04:00. Ева Шкорић и Матија Илић су уигран тандем и без сумње, ди-џејеви са највећим искуством када је реч о музици с почетка новог миленијума. Домаћи и страни хитови из прве деценије двехиљадитих су неприкосновени. Нимало патетични, апсолутно позитивни, чувени тактови ће учинити да ова мајска субота буде феноменална.