Топ журке на крају месеца

Где изаћи последње суботе у септембру

Среда 26. сеп 2018.

cover image

Клуб Младост има одличан програм за суботу 29. септембар. Један али вредан ди-џеј и продуцент пушта музику и то целу ноћ. Факир. Човек који познаје публику овог места у бит стиже у Савамалу након летње паузе. Журка почиње у 23:00 и трајаће до 05:00. Нема изненађења. Све је познато. Одлична музика и публика су загарантовани. Аутентичан градски клабинг је апсолутно добар избор за крај септембарског провода.


Тренс спектакл на Београдском сајму доводи Infected Mushroom у град. Субота, 29. септембар је датум који ће прави фанови тренс музике дуго памтити. Уколико време дозволи, омиљени ди-џејеви ће се од 22:00 до 06:00 слушати под отвореним небом. У случају да температура не дозволи open air клабинг, журка ће се одржати у Хали 5. Израелска атракција, Infected Mushroom инсистира на живом перформансу и управо у live издању ће наступати у суботу. Поред њих, музику ће пуштати и Makida, Sideform, Даки, Кузма, Влада Exelog и Milosh Reload. Стварно добар тренс.

Клуб The Bank отвара нову сезону. Познат по светском стилу забаве, омиљен међу свима за које излазак значи ђускање уз r'n'b, популаран клуб обећава да ће трећа сезона бити никада боља. Локација је иста, Бетон хала, као и музички програм. Прва радна субота у зимској сезони 2018 је резервисана за журку "The Bank Robbery", а ди-џеј Me High Low излази на стејџ у поноћ. Перфектан ентеријер, квалитетан звук и позитивна атмосфера заједно креирају модеран концепт провода о коме се прича и изван граница града. Не заборавите да је на овој адреси dress code обавезан.