Top žurke na kraju meseca

Gde izaći poslednje subote u septembru

Sreda 26. sep 2018.

cover image

Klub Mladost ima odličan program za subotu 29. septembar. Jedan ali vredan di-džej i producent pušta muziku i to celu noć. Fakir. Čovek koji poznaje publiku ovog mesta u bit stiže u Savamalu nakon letnje pauze. Žurka počinje u 23:00 i trajaće do 05:00. Nema iznenađenja. Sve je poznato. Odlična muzika i publika su zagarantovani. Autentičan gradski klabing je apsolutno dobar izbor za kraj septembarskog provoda.


Trens spektakl na Beogradskom sajmu dovodi Infected Mushroom u grad. Subota, 29. septembar je datum koji će pravi fanovi trens muzike dugo pamtiti. Ukoliko vreme dozvoli, omiljeni di-džejevi će se od 22:00 do 06:00 slušati pod otvorenim nebom. U slučaju da temperatura ne dozvoli open air klabing, žurka će se održati u Hali 5. Izraelska atrakcija, Infected Mushroom insistira na živom performansu i upravo u live izdanju će nastupati u subotu. Pored njih, muziku će puštati i Makida, Sideform, Daki, Kuzma, Vlada Exelog i Milosh Reload. Stvarno dobar trens.

Klub The Bank otvara novu sezonu. Poznat po svetskom stilu zabave, omiljen među svima za koje izlazak znači đuskanje uz r'n'b, popularan klub obećava da će treća sezona biti nikada bolja. Lokacija je ista, Beton hala, kao i muzički program. Prva radna subota u zimskoj sezoni 2018 je rezervisana za žurku "The Bank Robbery", a di-džej Me High Low izlazi na stejdž u ponoć. Perfektan enterijer, kvalitetan zvuk i pozitivna atmosfera zajedno kreiraju moderan koncept provoda o kome se priča i izvan granica grada. Ne zaboravite da je na ovoj adresi dress code obavezan.