Žurke za poslednju subotu ovog meseca - 31. mart 2018

Odličan martovski klabing se ovde završava

Sreda 28. mar 2018.

cover image

U klubu Plastic se 31. marta od 23:00 do 09:00 organizuje jedinstveni goa trens maraton. Žurka pod nazivom "10 hour Goa Trance Party" će predstaviti specijalnog, dugoočekivanog gosta. U pitanju je di-džej i producent Sandman. Izraelski maher za ovu vrstu muzike ima čak sedam članova domaće podrške. Nastupaju Mozza, Pinga, Nesbo, Amaryllis, Mir, Loopa i Cypunk. Spektakl na koji se čekalo duže od decenije.

Disko bar Mladost je za poslednji dan u martu 2018. pripremio sjajan parti. Di-džejevi Vuk Smiljanić i Feđa Knajdl od 23:00 do 05:00 će puštati samo onu muziku koja se definiše kao odlična klupska. Zabava u Savamali je uvek dobar izbor za noćna dešavanja. Predlog za subotu noć kojem ljubitelji urbanog klabinga neće odoleti.


Zapa barka ima sasvim drugačije dešavanje za 31. mart (žurka je pomerena za 7. april). Tačno u 23:00 počinje žurka "Jel si u fazonu?" koju organizuje WB community. Četvrto izdanje istoimenog provoda donosi pravu prolećnu energiju. Poželjan dress code je garderoba u drečavim bojama, a organizatori su pripremili dovoljno fluo boja i šljokica za dodatno ulepšavanje. Di-džej domaćin Nika Dekanj će miksovati edm, r'n'b i pop muziku.