Tri puta žurka

Tematski klabing i finalne žurke za savršen izlazak u Beogradu

Četvrtak 23. maj 2019.

cover image

Subota - omiljeni dan za provod. Prva koja stiže je posebna jer "pada" na Dan mladosti. Nekada je 25. maj bio praznik omladine i obeležavao se na različite načine. Komunizma više nema, tačnije, nema ga skoro četiri decenije ali se i dalje praznuje. Za Dan mladosti, klub Mladost je pripremio sjajan program. Od 23:00 muziku će puštati Kristijan Šajković, Nemanja Vanović i Mene. Moćan tehno u srcu Savamale je više nego idealan plan za poslednju subotu u maju.

Došlo je vreme da se zatvori 16. sezona klabinga u klubu Mr Stefan Braun. Čitave jeseni i zime se đuskalo na najpopularnijem devetom spratu u gradu. Od septembra do maja, na ovoj adresi je svaka noć bila perfektna. Poslednji put u ovoj sezoni se sprema žurka "Not Your Saturday Baby". Glavnu reč će kao i svake prethodne subote imati muzika koju odabere di-džej Vuk Vukosavljević. Od ponoći do ranog jutra, ne očekujte ništa manje od spektakla.


Noćni život se seli pod otvoreno nebo. Kod kluba Hangar će biti organizovana žurka "2000 Late". Finalni parti pred letnju pauzu počinje u 22:00 i trajaće do 04:00. Eva Škorić i Matija Ilić su uigran tandem i bez sumnje, di-džejevi sa najvećim iskustvom kada je reč o muzici s početka novog milenijuma. Domaći i strani hitovi iz prve decenije dvehiljaditih su neprikosnoveni. Nimalo patetični, apsolutno pozitivni, čuveni taktovi će učiniti da ova majska subota bude fenomenalna.