Сви путеви воде у клуб

Грозница суботње вечери

Среда 14. феб 2018.

cover image

Где изаћи у суботу 17. фебруара је питање које има много добрих одговора. Шаренолики музички програм одговара свачијем укусу. На вама је да одаберете омиљену ноћну манифестацију и препустите се магији dance floor-а све до раних јутарњих часова.


Недавно отворен, а већ многима омиљен бар и клуб Martinez има сјајан парти. "Saturday house music by Oysha & Nexie" враћају у епицентар београдског провода музику за ђускање и забаву. Два проверено добра ди-џеја знају како се креира ноћ за памћење. Fancy излазак за све генерације. 

Drugstore инсистира на техно музици. Седамнаести дан фебруара ће обележити Claro Intelecto live. Mark Stewart из Манчестера је освојио електронски универзум великим хитом "Peace of Mind" 2003. године и од тада незаустављиво одушевљава поклонике квалитетног бита. Заједно са њим, од 23:00 до 06:00 клабере ће забављати одлични домаћи представници, Regen и Марко Милосављевић.

Клуб Минт је суботу резервисао за журку "Грозница недељом ујутру". Најпознатији представници електронске музике из Црне Горе имају задатак да одушеве београдске клабере. Ана Рс и Дино Растодер - Дино Р су техно ди-џејеви и продуценти са густим распоредом наступа. Она је из Херцег Новог и припада удружењу "Totalitare Underground" из Бара. Он живи у Бару, а прославио се организовањем underground журки широм Црне Горе. Врата се отварају у поноћ али прави провод почиње од 02:00 и трајаће до 09:00 ујутру.