Svi putevi vode u klub

Groznica subotnje večeri

Sreda 14. feb 2018.

cover image

Gde izaći u subotu 17. februara je pitanje koje ima mnogo dobrih odgovora. Šarenoliki muzički program odgovara svačijem ukusu. Na vama je da odaberete omiljenu noćnu manifestaciju i prepustite se magiji dance floor-a sve do ranih jutarnjih časova.


Nedavno otvoren, a već mnogima omiljen bar i klub Martinez ima sjajan parti. "Saturday house music by Oysha & Nexie" vraćaju u epicentar beogradskog provoda muziku za đuskanje i zabavu. Dva provereno dobra di-džeja znaju kako se kreira noć za pamćenje. Fancy izlazak za sve generacije. 

Drugstore insistira na tehno muzici. Sedamnaesti dan februara će obeležiti Claro Intelecto live. Mark Stewart iz Mančestera je osvojio elektronski univerzum velikim hitom "Peace of Mind" 2003. godine i od tada nezaustavljivo oduševljava poklonike kvalitetnog bita. Zajedno sa njim, od 23:00 do 06:00 klabere će zabavljati odlični domaći predstavnici, Regen i Marko Milosavljević.

Klub Mint je subotu rezervisao za žurku "Groznica nedeljom ujutru". Najpoznatiji predstavnici elektronske muzike iz Crne Gore imaju zadatak da oduševe beogradske klabere. Ana Rs i Dino Rastoder - Dino R su tehno di-džejevi i producenti sa gustim rasporedom nastupa. Ona je iz Herceg Novog i pripada udruženju "Totalitare Underground" iz Bara. On živi u Baru, a proslavio se organizovanjem underground žurki širom Crne Gore. Vrata se otvaraju u ponoć ali pravi provod počinje od 02:00 i trajaće do 09:00 ujutru.