Gde izaći u subotu 4.11.

Izdvajamo zanimljive žurke i specijalna gostovanja sa odličnim di-džejevima koji umeju da naprave sjajan provod

Sreda 01. nov 2017.

cover image

Not Your Saturday Baby je naziv za subotu veče u klubu Mr Stefan Braun, a velika gužva koja je ovde uobičajena i pozitivno ludilo koje vlada, garantuju fantastičan provod. Di-džejevi Boško Pešić i Dalibor Uhrik će opet puštati samo najpopularnije hitove sa kojima ćete dočekati jutro u odličnom raspoloženju. Deveti sprat je spreman za još jednu nezaboravnu žurku.


Klub The Bank je postavio di-džeja Me High Low za predstavnika r'n'b bita u centar klabinga kod Beton hale. Žurka The Bank Robbery počinje oko ponoći, u pravo vreme za "krađu" mirnog sna. Obucite se lepo (ovde je obavezan dress code), naoružajte najboljim emocijama i pravac u banku, mesto provoda u svetskom maniru.

Mark Panic B-Day Party at KPTM


Ključni igrač beogradskog klabinga proslavlja svoj rođendan, 4. novembra od 23:00 do 09:00 u klubu KPTM. Panic room vol. 2 će pored slavljenika, obeležiti nastupi dobro poznatih di-džejeva: Kristina Lalić, Peter Portman, Dovla a.k.a. Pion, Teo Trunk i Mancha. Pokretač after žurki u ovom klubu, umetnik sa karijerom koja je počela 2000. godine i ime koje je nezaobilazno na svim važnim dešavanjima u Srbiji, najavljuje odličan provod uz techno, tech house i deep house muziku.

Killerwatts nastupaju 4. novembra od 22:00 do 06:00 u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu. Najpopularnija psytrance formacija koju čine Tristan i Avalon, uživo će se predstaviti beogradskoj publici uz domaću podršku koju čine Vuk Vučko Novaković, Nikola Kuzma Kuzmanović, Damjan DC Golubović i Miloš DC Đekić. Globalni fenomen sa misijom širenja sopstvene snage i misli se nalazi na velikoj svetskoj turneji, a Beograd se našao među Berlinom, Cirihom, Tokijom, Njujorkom i ostalim metropolama, što ukazuje da srpska trens scena postaje značajnan teren za ovaj muzički žanr.


Tristan Cooke i Leon Avalon su 2010. godine stvorili projekat Killerwatts. London je mesto gde su udružili snage i talenat, a od samog početka su zauzeli visoku poziciju na svim trens događajima, od vodećih festivala do najudaljenijih tačaka na mapi sveta. Albumi Edge Of Time i Blow Your Mind su osvojili najvažnije top liste. Živi nastupi, po kojima su prepoznatljivi, na svaki podijum za igru donose odličan UK Psychedelic Full-On sound.