Новембарски клупски програм

Једанаест журки за најбољи једанаести месец

Понедељак 05. нов 2018.

cover image

У октобру се излазило на отварања. Сада су карте на столу, све се зна. Ко се отворио - отворио се. Журке, фестивали и још толико тога је већ почело. Девојке, заборавите на make up, високе штикле и друге "ситнице". Момци, не излазите у град у џемперима. Више него икада пре ћете бити у клубовима. Цео месец ће  се емитовати одлична електронска музика, а ово је 11 журки у новембру 2018. које не смете пропустити.

1. Загревање за викенд је у четвртак, 8. новембра од 22:00 у клубу Бен Акиба. Кристина Лалић, Никола Вемић, Мантон, Горан Емкић, Goya, Groovytech, Roxa и Кали пуштају музику на журки "Bom Som Special".

2. Сплав 20/44 је адреса на којој је аутентичан клабинг увек загрантован. Петак, 9. новембар ће бити посебно добар на овој адреси. Кристијан Молнар, један од најбољих домаћих ди-џејева наступа сам целу ноћ.

3. И клуб Хангар има сјајну журку деветог новембра. Monika Kruse, Илија Ђоковић и Paragon су уиграни dream team који ће креирати врхунски провод. Проверено добар парти.

4. Андерграунд је клуб у коме тренс има посебан третман. Највеће дешавање је заказано за 10. новембар када наступају Reversed Logic и то live, DaPeace, Fidel и Столе.

5. Винилијада 2018 ће бити одржана у клубу Drugstore, такође 10. новембра. Хип хоп и r'n'b са винила + урбана забава коју креирају модерни креатори Браћа Буразери = ретро, а савршен клабинг.


6. No Sleep фестивал се организује од 15. до 18. новембра. Више од 30 ди-џејева ће током четири дана пуштати музику на 3 локације. Дефинитивно највећи музички догађај у новембру.

7. Добар провод не чека викенд. Понедељак је најбољи дан да започнете нове активности. Или нову недељу провода. Клуб Стефан Браун ће првог дана у трећој недељи новембра приредити журку "Above". На програму је RnB Balkan који бирају ди-џејеви XoXo и Enzzy.

8. Наставак забаве је већ у уторак у клубу Лудост. Проверено име београдске електронске сцене, Малина, има своју журку "Малинада". Нема грешке са искусним ди-џејем. Као ни са познатим клубом.

9. Низ добрих журки никако не би требало прекидати. Ако већ одлучите да излазите понедељком и уторком, онда нема смисла правити паузу. Средом се у клубу Hype ђуска уз квалитетан r'n'b ритам. Леа и Ике пуштају музику и зато нема одмарања од провода.

10. Спектакл за последњу суботу у новембру је у Хангару. Boris Brejcha Showcase је 24. новембра. Упамтите датум. Зажалићете ако пропустите невероватан догађај који је популаран у целом свету.

11. Финиш новембарског провода ће обележити журка у клубу Гадост. "Late Night Social Club" почиње 30. новембра у поноћ. Кристијан Шајковић, Nemax и Новак ће лансирати бит са којим ћете испратити тридесет дана врхунске забаве и истовремено, баш на подијуму за игру, ући у нови месец. Никад бољи старт.