Техно субота

Ако сте планирали да одмарате - заборавите на такве мисли. Овакав парти програм се не пропушта

Четвртак 20. дец 2018.

cover image

Два Марка на једној журки овог викенда. Carola и Настић у Хангару. Звучи као савршен техно сан. Одмах се вратите у реалност јер ова бајка има још једног глумца. Он је Runy. Момак који ће освојити електро сцену. Само мало стрпљења. Журка почиње у 23:00 и нажалост, трајаће само до 06:00.

Marco Carola није без разлога међу нај ди-џејевима и продуцентима данашњице. Уколико сумњате у његову битност, проверите му распоред наступа. Све ће вам бити јасно. Марко Настић је одавно превазишао оквире квалитетног ди-џеја било да се ради о локалној или светској сцени. Букинг који се дуго чекао је коначно дошао у календар журки. Немате изговор да спавате у суботу, 22. децембра.

Још звучних имена гостује у Београду. Уколико имате  Huawei телефон, имате и бесплатну улазницу на журку "Black & White" у Штарк Арени. Paul Van Dyk, W&W, Sandy Rivera и Girl Panic ће пуштати музику од 22:00 до 02:00. Тренутно најпопуларнији, W&W - Willem van Hanegem и Ward van der Harst имају више од 6 милиона фанова на друштвеним мрежама и далеко више рејвера који их прате у корак, где год да наступају.


Paul Van Dyk и Sandy Rivera су одавно у музичком бизнису. Никада нису изневерили верну публику, а ни критика нема замерке на глобални успех. Girl Panic су заправо Александра Дуенде и Соња Павлица. Свестране, енергичне, фантастичне. Даме са мушком енергијом за које пуштање музике целу ноћ не представља никакав проблем. Напротив, задовољство им је да сваком песмом одлажу ваш повратак кући.

Није техно али јесте одлична музика. Тренс журка у клубу Андерграунд у суботу, 22. децембра од 23:00 до 06:00 ће окупити изврсне домаће ди-џејеве и специјалног госта из Скопља. Da Peace, Mozza и Столе ће припремити госте за уживо наступ Мартина Георгиева. Рођен је 1988. године, а музиком се бави од десете године. Djantrix емитује снажан психоделичан бит. Баш оно што је неопходно за одличан тренс провод.