Tehno subota

Ako ste planirali da odmarate - zaboravite na takve misli. Ovakav parti program se ne propušta

Četvrtak 20. dec 2018.

cover image

Dva Marka na jednoj žurki ovog vikenda. Carola i Nastić u Hangaru. Zvuči kao savršen tehno san. Odmah se vratite u realnost jer ova bajka ima još jednog glumca. On je Runy. Momak koji će osvojiti elektro scenu. Samo malo strpljenja. Žurka počinje u 23:00 i nažalost, trajaće samo do 06:00.

Marco Carola nije bez razloga među naj di-džejevima i producentima današnjice. Ukoliko sumnjate u njegovu bitnost, proverite mu raspored nastupa. Sve će vam biti jasno. Marko Nastić je odavno prevazišao okvire kvalitetnog di-džeja bilo da se radi o lokalnoj ili svetskoj sceni. Buking koji se dugo čekao je konačno došao u kalendar žurki. Nemate izgovor da spavate u subotu, 22. decembra.

Još zvučnih imena gostuje u Beogradu. Ukoliko imate  Huawei telefon, imate i besplatnu ulaznicu na žurku "Black & White" u Štark Areni. Paul Van Dyk, W&W, Sandy Rivera i Girl Panic će puštati muziku od 22:00 do 02:00. Trenutno najpopularniji, W&W - Willem van Hanegem i Ward van der Harst imaju više od 6 miliona fanova na društvenim mrežama i daleko više rejvera koji ih prate u korak, gde god da nastupaju.


Paul Van Dyk i Sandy Rivera su odavno u muzičkom biznisu. Nikada nisu izneverili vernu publiku, a ni kritika nema zamerke na globalni uspeh. Girl Panic su zapravo Aleksandra Duende i Sonja Pavlica. Svestrane, energične, fantastične. Dame sa muškom energijom za koje puštanje muzike celu noć ne predstavlja nikakav problem. Naprotiv, zadovoljstvo im je da svakom pesmom odlažu vaš povratak kući.

Nije tehno ali jeste odlična muzika. Trens žurka u klubu Andergraund u subotu, 22. decembra od 23:00 do 06:00 će okupiti izvrsne domaće di-džejeve i specijalnog gosta iz Skoplja. Da Peace, Mozza i Stole će pripremiti goste za uživo nastup Martina Georgieva. Rođen je 1988. godine, a muzikom se bavi od desete godine. Djantrix emituje snažan psihodeličan bit. Baš ono što je neophodno za odličan trens provod.