Журке за последњу суботу у месецу

Време је за последњи плес у априлу 2018.

Среда 25. апр 2018.

cover image

Клуп КПТМ 28. априла од 23:00 до 04:00 доводи занимљиве госте. Луди Срби су музичка атракција из Новог Сада која од 2015. осваја клубове у Србији и комшијским земљама. Петко и Маре су момци који стоје иза овог пројекта, а каријеру су започели као репери на рејв журкама у Новом Саду. Реп, техно и psy trance на истом месту доносе сасвим другачији звук.

Легенда ди-џејинга, Dave Seaman, у суботу радно прославља рођендан у клубу Таш Машина. Журка почиње у 22:00, а слављенику ће пружити подршку домаћи ди-џејеви Migazz и Игор Д. Dave Seaman је Британац који је одавно остварио своје снове. За 25 година каријере је наступао у више од 70 земаља. Први уредник музичког магазина "Mixmag", власник неколико етикета, пионир денс музике на лондонској клупској сцени, близак сарадник легенде Дејвида Боувија и још много тога је култна личност светске елеткронске цене која баш у Београду слави диван дан.

Клуб Шећер 28. априла од 23:00 до 05:00 организује журку под називом "Genesis". Музику бирају Sidney Deane, Самосмирено и специјални гости. Право дешавање за љубитеље афро бита и брзе музике за ђускање. Ритам који покреће добре вибрације за крај априлског клабинга у Београду.