Žurke za poslednju subotu u mesecu

Vreme je za poslednji ples u aprilu 2018.

Sreda 25. apr 2018.

cover image

Klup KPTM 28. aprila od 23:00 do 04:00 dovodi zanimljive goste. Ludi Srbi su muzička atrakcija iz Novog Sada koja od 2015. osvaja klubove u Srbiji i komšijskim zemljama. Petko i Mare su momci koji stoje iza ovog projekta, a karijeru su započeli kao reperi na rejv žurkama u Novom Sadu. Rep, tehno i psy trance na istom mestu donose sasvim drugačiji zvuk.

Legenda di-džejinga, Dave Seaman, u subotu radno proslavlja rođendan u klubu Taš Mašina. Žurka počinje u 22:00, a slavljeniku će pružiti podršku domaći di-džejevi Migazz i Igor D. Dave Seaman je Britanac koji je odavno ostvario svoje snove. Za 25 godina karijere je nastupao u više od 70 zemalja. Prvi urednik muzičkog magazina "Mixmag", vlasnik nekoliko etiketa, pionir dens muzike na londonskoj klupskoj sceni, blizak saradnik legende Dejvida Bouvija i još mnogo toga je kultna ličnost svetske eletkronske cene koja baš u Beogradu slavi divan dan.

Klub Šećer 28. aprila od 23:00 do 05:00 organizuje žurku pod nazivom "Genesis". Muziku biraju Sidney Deane, Samosmireno i specijalni gosti. Pravo dešavanje za ljubitelje afro bita i brze muzike za đuskanje. Ritam koji pokreće dobre vibracije za kraj aprilskog klabinga u Beogradu.