Журке у петак

Типичан градски клабинг, гостовање немачког ди-џеја или музика из деведесетих. Шта ћете одабрати за провод?

Уторак 06. нов 2018.

cover image

У клубу Младост је увек занимљиво. Петак, 9. новембар је резервисан за журку "Eclectic nights". Од 23:00 до 05:00 за музику ће се побринути Јома Маја и Марко Вуковић. Да у сваком тренутку имате омиљено пиће је задатак сјајних бармена. На вама је само да се "наоружате" добрим вибрацијама и препустите аутентичном урбаном вајбу.

Hype је за други петак у новембру осмислио одличну забаву. Акценат је на врхунској електронској музици. Специјални гост је ди-џеј и продуцент из Берлина - Wankelmut. Један од најпознатијих актера немачке сцене редовно обилази планету и својом музиком оставља снажан печат.


Хит који је представио 2012. године "One day" је и даље актуелан. Нема ни разлога да буде другачије јер је управо са овом нумером Jacob Dilssner познатији као Wankelmut освојио место број један на топ листама у осам европских земаља. Уследиле су златне и платинасте награде као и милионска продаја аудио записа. Познат је и по сарадњи са другим ди-џејевима и певачима. На великим фестивалима је редован. У најпознатијим светским клубовима се осећа као код куће. На наступу у Београду друштво за пултом ће му правити домаћин клуба, ди-џеј Nexie.

Љубитељи денс ритма, добродошли у клуб Шећер. Девети новембар је идеалан за музички повратак у деведесете. Целе ноћи, тачније од 23:00 до 05:00 на овој адреси ће се слушати највећи денс хитови. Ђускање загарантовано. Мода из ове ере се већ вратила. Музика за етикетом "90s" је све популарнија. Предах од нових трендова уз познати бит је прави избор за провод петком.