Три пута журка

Први пролећни викенд у знаку одличних журки

Уторак 20. мар 2018.

cover image

Клуб са богатом и важном историјом, Шећер, у петак 23. марта најављује сјајно дешавање. У 22:30 почиње журка поводом завршетка фестивала ФИСТ - Фестивал интернационалног студентског театра. Ди-џеј Коке ће пуштати r'n'b, хип-хоп и афробит. Уз енергију младих и талентованих, провод је загарантован.

Hype дочекује пролеће у перфектном ритму. У петак 23. марта од 23:30 наступа светски популаран ди-џеј и продуцент, Raffa Fl. Власник одличног сонга "How We Do" осваја планету уз подршку еминетних колега - Marco Carola, Paco Osuna, Loco Dice и Bob Sinclar имају само речи хвале за њега. Увертира успешном Италијану је Nexie. Уиграни клабери су итекако упућени у његов одличан осећај за добру журку. Не пропустите ово клупско дешавање.


Клуб Штрафта ће у петак бити место славља. Удружење "Славимо уметност" прославља други рођендан, а журка почиње у 22:30. Успешне ревије, журке, изложбе и друге манифестације од културно-ументичког значаја које је ово удружење до сада организовало су заслужиле ватромет, конфете и торту. Без одличне музике нема добре атмосфере. Микс пулт ће заузети ди-џеј Me High Low.