Tri puta žurka

Prvi prolećni vikend u znaku odličnih žurki

Utorak 20. mar 2018.

cover image

Klub sa bogatom i važnom istorijom, Šećer, u petak 23. marta najavljuje sjajno dešavanje. U 22:30 počinje žurka povodom završetka festivala FIST - Festival internacionalnog studentskog teatra. Di-džej Koke će puštati r'n'b, hip-hop i afrobit. Uz energiju mladih i talentovanih, provod je zagarantovan.

Hype dočekuje proleće u perfektnom ritmu. U petak 23. marta od 23:30 nastupa svetski popularan di-džej i producent, Raffa Fl. Vlasnik odličnog songa "How We Do" osvaja planetu uz podršku eminetnih kolega - Marco Carola, Paco Osuna, Loco Dice i Bob Sinclar imaju samo reči hvale za njega. Uvertira uspešnom Italijanu je Nexie. Uigrani klaberi su itekako upućeni u njegov odličan osećaj za dobru žurku. Ne propustite ovo klupsko dešavanje.


Klub Štrafta će u petak biti mesto slavlja. Udruženje "Slavimo umetnost" proslavlja drugi rođendan, a žurka počinje u 22:30. Uspešne revije, žurke, izložbe i druge manifestacije od kulturno-umentičkog značaja koje je ovo udruženje do sada organizovalo su zaslužile vatromet, konfete i tortu. Bez odlične muzike nema dobre atmosfere. Miks pult će zauzeti di-džej Me High Low.