Kuda za vikend - petak 9. februar 2018

Odličan provod u strogom centru grada

Utorak 06. feb 2018.

cover image

Petak 9. februar donosi zagarantovanu zabavu u poznatim gradskim zonama. Klubovi koje preporučujemo nisu mnogo udaljeni jedni od drugih. Za maksimalno dobar izlazak, predlažemo da posetite tri kluba za jednu noć. Muzika je u svakom od njih potpuno drugačija. Ako ste među onima koji ne dele sve na crno i belo, Zvezdu i Partizan, ono ili ovo - spremite se za vrhunsko surfovanje po različitim mestima.


U klubu Square petak se zove "R'n'B Balkans". Žurka 9. februara počinje tačno u ponoć. Samo najbolji hip-hop i njegove pod-verzije pušta dobro poznati di-džej Marchez. Ukoliko se još niste "zarazili" najpopularnijim muzičkim pravcem, krajnje je vreme. Za provod u ovom ritmu je neophodno poneti mnogo energije u kukovima. Spremite se za igranje celu noć.


Moderni klub Hype ima specijalno gostovanje. Lepotica Chelina Manuhutu nastupa 9. februara od 23:30. Di-džej dama i producent osvaja na prvi pogled. Rođena je i živi u Amsterdamu ali mnogo više vremena provodi na Ibici. Uspela je da se visoko pozicionira među ozbiljnom konkurencijom. Redovno pušta muziku u ultimativnom klubu "Pacha Ibiza", a njeno ime se često najavljuje na najspektakularnijim žurkama koje se organizuju širom sveta - Elrow. Privlači i mondenski svet koji kada sleti na Ibicu, ne pomera se od mesta "Blue Marlin". Tamo su žurke celog dana i cele noći. Cele sezone, naravno. Samo za "high class" društvo.

Predrasude o sebi razbija čim zauzme stejdž. Pušta odlične setove koji nisu pozadinska, već energična muzika koja traži pažnju. Obzirom da potiče iz muziče porodice, sasvim je logičan njen životni put. Prvo se aktivno bavila modelingom deset godina, a onda se prepustila svojim emocijama i prebacila u svet elektronike. Nisu je zaobišli ni pozivi na prestižne festivale i velike muzičke manifestacije. Njeno vreme tek dolazi.

Klub Šećer takođe ima posebnog gosta. Mr. Leenknecht nastupa 9. februara od 23:00 do 05:00. Zaljubljenik u moćan gruv i grafički dizajn dolazi iz Belgije. Posebno je fokusiran na snažan bit, bossa ritam, hip-hop i haus. Poznat je po tome što sve ove žanrove perfektno ukapa u jedan set. On je sve osim klasičnog mejnstrima. Popularan je u klubovima širom Holandije, Ibice, Italije i drugim zemljama gde se neguje kvalitetan elektronski zvuk. Domaća podrška su Somii i Kostur.