Kuda za vikend

Gde izaći u petak i subotu

Utorak 04. dec 2018.

cover image

Pravo iz Minhena u KC Grad. Rainer Trüby je više od di-džeja. Bazični kompozit muzičkog udruženja "Trueby Trio". Aktivni učesnik noćnih dešavanja već dve denecije se smatra izuzetnim zabavljačem. Muzika koju uklapa i emituje ne može da se ne oceni kao odlična. Njegov asortiman sadrži nekoliko potpuno različitih žanrova koji zajedno kreiraju jedinstveni bit. Zajedno sa njim, 7. decembra od 23:00 do 05:00 di-džej pult će zauzeti i sjajni Master Flow, Funk Technik Group i Somii.

Nikada slađe u Šećeru. "Sugar pop all night long" je žurka koja će se održati u petak sa početkom u 23:00. Kolekcija svetskih hitova by Maggie Ray će trajati do 01:00, a onda stvar u svoje ruke preuzima Sonja Sajzor. Ples do 05:00 uz Madonu, Ledi Gagu, Rijanu, Britni Spirs, Niki Minaž i mnoge druge vladarke muzičke industrije je baš ono što vaši kukovi žele. Hajde, krenite u obnavljanje gradiva. I ne zaboravite - obucite se tako da možete da đuskate celu noć.

Avantura u subotu na splavu 20/44 se zove "Putnik". Specijalna gošća posebne tehno žurke je Soyoon. Ona je i tehno i trens. Samo da je dobra muzika oko nje. Rođena u Koreji, živi u Francuskoj. Fuzija na prvi pogled nespojivog kreira autentičan ritam. Retko dolazi u ove krajeve i zato se njen nastup ne propušta. Neće biti sama na zadatku. Schwabe i Bagheera će zajedno sa njom puštati muziku od 23:00 do 06:00.

Ukoliko ne preferirate iznenađenja, a insistirate na aktuelnom r'n'b zvuku, žurka "Cherry On Top" je dešavanje za vas. Klub DOT je mesto održavanja proverenog provoda. Di-džejevi Ike i Lea su spremni za novu zabavu do jutra. Subota u modernom ritmu i to u centru grada je pravi razlog da ne ostanete kod kuće.