Provod na splavovima

Pogled na grad sa reke, blagi vetar na koži i jako dobra muzika su obavezna majska zabava

Utorak 14. maj 2019.

cover image

Maksimalno spektaklularno sa vrhunskim muzičkim programom. Splav Leto u petak, 17. maja otvara letnju sezonu. Iz Brajtona stiže popularni haus dvojac - Prok & Fitch. Sa njima, od ponoći pa sve do 05:00 muziku će birati i Nexie.

Ben Prok i James Fitch su di-džejevi i producenti fokusirani na muziku za đuskanje. Poznati su po dobrom ukusu, modernim pesmama, brojnim nastupima ali i saradnji sa tehno magom koga cela planeta zna kao Green Velvet. Tamo gde se traži kvalitet, oni su tu. Meksiko, Ibica, Tokio. Lokacije sa savršenim klabingom. Zato i ne čudi što dolaze u Beograd da ispišu prve stranice istorije u drugoj sezoni na splavu Leto.

Još jedna destinacija na kojoj kukovi neće mirovati ni sekund je splav Shake'n'Shake. Pozitivan utisak će od samog ulaza konstatovati i čulo vida. Svejedno je koji ste pol. Ovde dolaze veoma atraktivne devojke i sjajni momci. Koktel ili dva plus glasna komercijalna muzika i eto formule za nezaboravan petak u gradu. Ne žurite sa dolaskom na splav. Parti startuje u ponoć.

Ko još uvek nije raspoložen za splavove, dobrodošao je u KC Grad. Za petak, 17. maj od 23:00 do 05:00 je spremno nešto više od muzike. Egzotičan dvojac iz Meksika, Zombies in Miami krstari planetom i širi svoj pogled na zvuk. Totalno drugačiji zvuk. Jenouise i Canibal kreiraju fuziju hibridnog tehna i roka. Energičan spoj različitih žanrova bi trebalo poslušati uživo jer je apsolutno originalan. Da čitava noć bude idealna pobrinuće se domaći di-džejevi Čorbika i Banda Panda.