Žurke u petak

Početak novog vikenda u različitom ritmu ali na isti način - vrhunski

Utorak 11. jun 2019.

cover image

U petak, 14. juna splav Tag poziva da osetite i doživite autentičan puls grada. Žurka "Puls of Belgrade" reprezentuje sve što se traži od noćnog života. Prvenstveno - popularan zvuk. Zato se od ponoći pa jutra na ovoj adresi slušaju moderni komercijalni hitovi i odabran r'n'b. Uz malo sreće, možete i da upoznate sjajne mlade ljude koji su redovni gosti. Istovremeno, možete i da isprobate odlične koktele. Jedino šta nije dostupno na splavu je dosada. Idealno za vrelu junsku noć.

Klub Garaža je petak, 14. jun rezervisala za tehno u domaćoj režiji. Od 22:00 do 06:00 će se održati žurka "RaveOn" na kojoj će nastupiti čak 7 di-džejeva. Oni su Teodora Jarić, Kovinac, Imhotep, Nikola Xini, Simple Miki, Ivan Berić i Nikola Dimitrijević. Svi su ambiciozni i talentovani. Sa svojim setovima su već osvojili klabere širom Srbije. Dođite da se uživo uverite u njihove muzičke moći. Širenje pozitivnog vajba preko odličnog tehna je top zabava. Proverite!


"Gold Rush" je novo ime za fantastičan petak koji je jedino dostupan na splavu Shake'n'Shake. Di-džej Ike sa svojim kolegama prijateljima pušta upravo onu muziku koja se ove sezone najviše traži. Da, to je r'n'b. Ne bilo kakav već odličan za dance floor. Dobro poznata oaza provoda startuje žurku malo pre ponoći. Atraktivna fuzija poznatih pesama, lepih lica i tela, sjajnih pića i baš dobre energije će trajati do 04:00.