Baš dobar provod u petak

Zna se kuda za vikend. Na odlične žurke!

Utorak 14. avg 2018.

cover image

Jedan od najuspešnijih domaćih di-džejeva, Peter Portman, u petak, 17. avgusta od 23:00 radno proslavlja rođendan u klubu Barutana. Žurka "Peter Portman Birthday Bash" će pored muzike slavljenika, predstaviti i muzički izbor di-džejeva Manton, M.U.T.O.R i Inglorious Bastards. Bez iznenađenja nema slavlja. Ne znamo ko će biti specijalni gost na bini ali potpuno verujemo Petrovom izboru. Veliki parti pod otvorenim nebom u maksimalno dobrom bitu.

20/44 je za treći petak u avgustu pripremio sjajan program. Jonny Rock (Disco Hamam) i Ali Güney puštaju od 23:00 do 06:00. Jedan domaći predstavnik, dobro poznat među fanovima čistog elektronskog zvuka i jedan gost iz inostranstva će dodatno zagrejati vrele beogradske noći. Odličan ritam je zagarantovan. Ne propustite priliku da ćuskate na terasi poznatog splava. Leto neće trajati zauvek.


Splav Tag petak zove "Puls Beograda". Pozitivna atmosfera u modernom ambijentu se organizuje i 17. avgusta. Ritam diktira Sax'n'Groove. Poznate pesme zbog kojih se ne napušta podijum za igru, obogaćene zvukom saksofona uživo donose kvalitetan noćni izlazak. Pozovite samo najbolje društvo i pripremite se za potpuno razigran Beograd noću.