Журке у петак

Почетак новог викенда у различитом ритму али на исти начин - врхунски

Уторак 11. јун 2019.

cover image

У петак, 14. јуна сплав Таг позива да осетите и доживите аутентичан пулс града. Журка "Puls of Belgrade" репрезентује све што се тражи од ноћног живота. Првенствено - популаран звук. Зато се од поноћи па јутра на овој адреси слушају модерни комерцијални хитови и одабран r'n'b. Уз мало среће, можете и да упознате сјајне младе људе који су редовни гости. Истовремено, можете и да испробате одличне коктеле. Једино шта није доступно на сплаву је досада. Идеално за врелу јунску ноћ.

Клуб Гаража је петак, 14. јун резервисала за техно у домаћој режији. Од 22:00 до 06:00 ће се одржати журка "RaveOn" на којој ће наступити чак 7 ди-џејева. Они су Теодора Јарић, Ковинац, Imhotep, Никола Xini, Simple Мики, Иван Берић и Никола Димитријевић. Сви су амбициозни и талентовани. Са својим сетовима су већ освојили клабере широм Србије. Дођите да се уживо уверите у њихове музичке моћи. Ширење позитивног вајба преко одличног техна је топ забава. Проверите!


"Gold Rush" је ново име за фантастичан петак који је једино доступан на сплаву Shake'n'Shake. Ди-џеј Ике са својим колегама пријатељима пушта управо ону музику која се ове сезоне највише тражи. Да, то је r'n'b. Не било какав већ одличан за dance floor. Добро позната оаза провода стартује журку мало пре поноћи. Атрактивна фузија познатих песама, лепих лица и тела, сјајних пића и баш добре енергије ће трајати до 04:00.