Провод на сплавовима

Топ 3 предлога за петак ноћ

Уторак 06. авг 2019.

cover image

Лето у пуној снази не толерише изостанак са популарних сплавова. Сваки пут када помислите како би могли да одморите један викенд код куће, сетите се да ноћни живот Београда у летњем стилу привачи људе из целог света. Хиљаде фанова ђускања на реци не пропушта журке на сплавовима. Када крену јесење кише, викенд авантуре под отвореним небом ће бити најбоље сећање на летњи клабинг. И зато, нека спремање за провод почне одмах.

Од поноћи до раних јутарњих сати, Градски сплав Ласта је неприкосновена зона за клупску популацију. Уколико немате конкретан план, у петак, 9. августа изађите баш овде. Ако сте стални гост, увелико знате за магичан спој првокласне електронске музике и фантастичних пића. У случају да ће овај петак бити ваш дебитантски излазак на Ласту, очекујте максимално одушевљење.


Већ четири године сплав Таг организује сјајну ноћну забаву на реци. Свака сезона већ на старту надмаши очекивања верне публике. Већ сада је јасно да овај сплав тачно зна шта је потребно за провод. Моћан ритам, увек расположено особље, одабрана пића, добра организација и ето журке за памћење. Петак на Ушћу, у кући за све позитивне људе се зове "Pulse of Belgrade". Да, то је журка која се препричава целе недеље.

Ништа мање није атрактиван сплав Shake'n'Shake. Посебно петком који је резервисан за журку "Gold Rush". Од поноћи, ди-џеј пулт заузима одличан београдски двојац. Ике и Према деценијама пуштају музику. Тачно у бит знају шта покреће кукове. Супер енергија се веома лако шири када ваздухом струји најновији r'n'b звук. Дођите на почетак журке јер уз овај жанр време лети.